Hírek

Véget ért a piknikkoncert-sorozat

2024. augusztus 06., 15:24

Véget ért a piknikkoncert-sorozat, amelyeknek a Történelmi Témapark adott helyet több héten keresztül. Szombaton rendezték az utolsót: a Wonderfleck duó és Bujtás Ervin felelt a hangulatért.

Véget ért a piknikkoncert-sorozat

A Wonderfleck duó előadásával kezdődött szombaton este az utolsó piknik koncert a Történelmi Témapark kertjében. Voltak, akik célirányosan jöttek a programra, és voltak, akiket a kiszűrődő zene vonzott az udvarba.

Péter Edina
“Tavaly is voltunk pont rajtuk, tetszett, ahogy énekelt a hölgy és ezt szerintem most is hallani. Amúgy a hangulata az udvarnak nagyon szép vagy a kertnek, úgyhogy nagyon szeretünk itt lenni.”

Hollósy Rozanna
“Hát igazából csak erre jártunk és meghallottuk a zenét és bejöttünk, szóval ilyen filmbe illő az egész.
-És hogy tetszik?
-Nagyon kellemes a hangulata, tényleg ilyen igazi nyári este.”

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. már negyedik éve szervez piknik koncerteket a Történelmi Témapark kertjében az Érezd Szombathelyt! programsorozat részeként. Ügyelnek rá, hogy minőségi zene szórakoztassa a közönséget igazi nyári piknikhangulatban. Színes napozószékeken, nagy párnákon vagy a fűben pihenve lehet élvezni a koncerteket. 

Pásztory Sára - marketinges, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.
“Most már negyedik éve a piknik koncertek otthona a Történelmi Témapark. A kerthelyiség adott, nagyon nagyon szép a környezet és a nyári estéket nagyon ki lehet használni a különböző koncertek alkalmaival, a közönség is egyre jobban megismeri, több ember kíváncsi arra, hogy mi zajlik a Témapark falain belül, úgyhogy egyre népszerűbb.”

A gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek. Idén is egy helyi éttermet kértek fel a piknikkosarak összeállítására.

Grünwald Stefánia - ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.
“Ők amúgy is híresek arról, hogy nagyon kiváló, magas minőségű alapanyagokból dolgoznak, és első sorban helyi termelőket részesítenek előnyben. Nekünk, mint turisztikai szervezetnek azért ez nagyon fontos, hogy ilyenkor, amikor a várost bármilyen módon reprezentáljuk, akkor ők elsőbbséget élvezzenek.”

A piknik koncertek az idei évre befejeződtek, de a tervek szerint a programsorozat jövőre is folytatódik.