Hírek

Újabb szakácskönyvet írt Kovács Ferenc megyei elnök

2010. december 17., 16:07
Serpenyős libacomb, langalló, medvehagymás nyúl - többek között ezeknek a finomságoknak a receptjét is megtalálhatjuk Kovács Ferenc legújabb szakácskönyvében, melyben ezúttal kemencés ételeket gyűjtött össze. A kiadvány az Életünk szerkesztőség gondozásában jelent meg.
Újabb szakácskönyvet írt Kovács Ferenc megyei elnök

A megyei közgyűlés elnöke nem felejtette el vendéglátós múltját: rendszeresen ír szakácskönyveket."A kemencében énekelt a tűz" című kötet kemencében elkészíthető levesek, egytálételek, tésztafélék, húsételek receptjeit tartalmazza, köztük olyan különlegességeket is, mint az őrségi halászlé, ami túrós hajdinagombóccal és gombával készül. A kötetbemutatón elhangzott: a kemence a magyar falusi élet szimbóluma, de nemcsak kenyeret lehet benne sütni, ahogy azt sokan hiszik. A kiadványban 70 recept kapott helyet, köztük nemcsak magyar, hanem közel-keleti fogások is. A könyvbemutatón olvasni, és kóstolni is lehetett a finomságokat.