Hírek

Szirénázó mentőautó ütközött személyautóval a Hunyadi és a Szent Márton sarkán

2024. július 12., 23:29

Szirénázó mentőautó ütközött személyautóval a Hunyadi és a Szent Márton sarkán, és két személyautó karambolozott a Szent Flórián körút és a Rumi út kereszteződésében. Mindkét baleset csütörtökön történt, az előbbi karambol után két embert szállítottak kórházba.

Szirénázó mentőautó ütközött személyautóval a Hunyadi és a Szent Márton sarkán

Egy személyautóval ütközött a Hunyadi János út és Szent Márton utca kereszteződésében csütörtökön délután egy mentőautó, amelyik egy utcán rosszul lett idős férfihez tartott. Megkülönböztető jelzést használt a mentő, utat engedtek neki a Thököly és a Szent Márton utca felől érkező járművek, egy személyautós viszont nem vette észre. A mentőautóban senki nem sérült meg. A személyautó vezetőjét és utasát kivizsgálásra kórházba szállították. Az utcán rosszul lett idős férfihez másik esetkocsi érkezett.

Szintén csütörtök délután ütközött két személyautó a városban: telezöldnél kanyarodott az egyik kocsi elé egy másik a Rumi út és a Szent Flórián körút kereszteződésében. Az egyik személygépkocsi a Szent Flórián körúton a Hunyadi felé haladt, amikor a szemből érkező másik autó balra kanyarodott, nem adott elsőbbséget az egyenesen haladónak. Nem sérült meg senki a balesetben.