Hírek

Ötödik alkalommal szervezett napközis tábort az Ivy Szombathelyen a vállalatnál dolgozók gyerekeinek

2024. július 11., 12:46

Ötödik alkalommal szervezett napközis tábort az Ivy Szombathelyen a vállalatnál dolgozók gyerekeinek. Idén közel 100-an jelentkeztek a programokra.

Ötödik alkalommal szervezett napközis tábort az Ivy Szombathelyen a vállalatnál dolgozók gyerekeinek

Élménydús programok - kézműves foglalkozások, festés és arcfestés, sport- és különböző vetélkedők, kirándulások - várják a gyerekeket az IVY nyári táborában. 

Hermann Szebasztián Bálint
“A kirándulásokat nagyon várom, mert Sárvárra is fogunk menni, és én ott lakok, és hát jó sok a barát, jól lehet játszani, sok a játék, a tanárok is jók”

Pásti Mátyás
“Jól érzem magam, sok a barát meg sok az ismerős, jól lehet focizni, mindenki vicces, jó fejek, jók a foglalkozások” 

Majsa Anna
“Várom a reggeli tesit majd még, még különböző foglalkozásokat, arcfestés is szerintem lesz, volt kőfestés is, az is nagyon jó volt” 

Három pedagógus és három diák felügyeli a gyerekeket, illetve segítenek a változatos programok megszervezésében, lebonyolításában.

Katavics Enikő - pedagógus
“Azt vettük észre, annyira jó közösség alakult ki a gyerekek között, hogy nincs szükség arra, hogy őket külön-külön foglalkoztassuk, hanem kiválóan működnek együtt a sorversenyek alkalmával, a kézműveseken a picik figyelik, ahogy a nagyok tevékenykednek, tehát nagyon jól fejlődnek egymás mellett, és ami külön öröm számomra: nagyon jó látni azt, hogy itt ilyen életre szóló barátságok köttetnek”

A munka hatékonyságát is növeli, hogy a dolgozók biztonságban tudhatják gyerekeiket a cég napközis táborában. 

Katavics Zsolt - munkavállalói, oktatási és fejlesztési vezető, Ivy Technology
“A táborban mindig szem előtt tartjuk azt, hogy a szülőkről ugye levegyük a terhet, tehát itt dolgoznak ők, és akkor a gyerekek itt vannak a táborban, és az fontos, hogy ez a tábor ez ingyenes teljesen a dolgozóinknak.”

A legkisebb három, a legidősebb táborozó 14 éves. Ezen a héten tartják a harmadik, utolsó turnust. 

“Kettő-három… Yvy Tábor!!!”