Hírek

Együttműködési megállapodást kötött a H+ Média és Kulturális Egyesület

2024. augusztus 02., 16:00

Együttműködési megállapodást kötött a H+ Média és Kulturális Egyesület valamint a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány. A két szervezet a jövőben szorosabbra fűzi kapcsolatát a média, a közösségi kultúra, a közművelődés és a készségfejlesztés terén. Segítik egymás rendezvényeit és közös szervezésű programokkal is készülnek. A szerződést a Művészetek Völgyében írták alá.

Együttműködési megállapodást kötött a H+ Média és Kulturális Egyesület

Már több éves múltra tekint vissza a szombathelyi H+ Média és Kulturális Egyesület szakmai kapcsolata a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvánnyal. A partnerség a Művészetek Völgyében kezdődött, amelynek már visszajáró vendége, az idei évtől pedig hivatalos médiapartnere a H+. Az együttműködést múlt szombaton megállapodással erősítette meg a két szervezet elnöke.

Simon Ádám - elnök, H+ Média és Kulturális Egyesület
"Ez az együttműködés többcélú. Az egyik az ÖkoPlusz Fesztivál minél magasabb színvonalú megszervezése, ebben fog segíteni az alapítvány, a másik pedig hogy közös programokkal, előadásokkal különböző korosztályoknak szervezhessünk, továbbá a Művészetek Völgyében továbbra is jelen lehessen a H+ Média."

A két szervezet a jövőben a média, a közösségi kultúra, a közművelődés és a készségfejlesztés terén bővíti az együttműködését, közös szervezésű előadásokat, workshopokat, programokat terveznek.

Oszkó-Jakab Natália - kuratóriumi elnök, Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány
"A Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány az egész országban aktív. A H+ Médiában egy megbízható partnerre talált, hogy akár egy közösségi módszertani központ pilot-programját itt Kapolcson a MűvészVölgy Kúriánkban évközben itt Kapolcson a fesztiválon kívül is kiterjesztjük a fesztiválon túl is az együttműködésünket egy közös programmá."

Az alapítvány a partnerség keretében segíti a H+ által szervezett események, például az ÖkoPlusz Fesztivál továbbfejlesztését is, amihez a Művészetek Völgye szervezéséből adódó tapasztalat is hozzájárul majd.