Hírek

Egy év kihagyás után újra családi napot rendezett a szombathelyi Ivy Technology

2024. október 12., 16:30

Kézműves foglalkozások, gyermek- és felnőtt sorversenyek, papírsárkány-készítés, sütés, főzés, önfeledt szórakozás. Egy év kihagyás után újra családi napot rendezett a szombathelyi Ivy Technology.

Egy év kihagyás után újra családi napot rendezett a szombathelyi Ivy Technology

Közösségépítő programokat szerveztek a vasi megyeszékhely egyik nagyvállalatánál, az Ivy Technology-nál. Több, mint ötszázan regisztráltak - a dolgozók családjukat is magukkal hozhatták.

Ugrálóvár, élő csocsó, és különféle versenyek várták a gyerekeket.

Lisztes Dorka
Ezen a napon én hullahoppoztam, elmentem gyártúrára meg visszajöttünk, hallgattunk zenét… és énnekem legjobban a gyártúra tetszett, azért, mert minden olyat megtudtam, amit eddig nem tudtam.

Reszegi Dávid
Találkozhattam az osztálytársammal meg jókat csinálhattam meg gombázok. Nekem az is tetszett.

Vidám hangulat uralkodott a főzősátraknál. A külföldi munkavállalóknak köszönhetően a marhapörkölt mellett az ázsiai és afrikai konyha remekeiből is ízelítőt kaptak a vendégek.

Jose Ulbaken Garry
Mostly - very good!
A kedvenc programom ma a főzés és a kóstolás, hiszen különböző ételek vannak itt a nepáli vagy a Fülöp-szigeteki, a kenyai konyháról, és vannak itteni ételek is. Mindegyik nagyon finom!

A cégcsoport munkavállalóinak körülbelül 10%-a harmadik országból érkezik. Az Ivy Feszt lehetővé teszi a különböző kultúrák találkozását és a közös szórakozás élményét.

Pákozdi Gábor - HR-igazgató, IVY Technology
Én azt gondolom, hogy ezek a dolgok nagyon fontosak. Ugye, a túlnyomó része a külföldről érkező kollégáinknak egyedül van ebben az országban, a családja nincs itt. Még akkor is, ha hétvégén nem dolgoznak, azért viszonylag nehéz dolog egy nemzetközi közösségben egy teljesen más kultúrában programokat találni és bármi mást. Mi itt nagyon tudatosan törekszünk arra, hogy minden rendezvényünkbe őket teljesértékűen be tudjuk vonni, és ezeket a rendezvényeket arra használjuk fel, hogy a magyar és a külföldi kultúrákat egymáshoz képest érzékenyítsük, azok találkozhassanak.

A felnőttek körében a foci, a gyerekek számára a kézműves tevékenységek jelentették az állandó kikapcsolódást.

Katavics Enikő
Kézműves foglalkozást tartok a mai délután folyamán a gyerekeknek. Próbáltam őszi témában válogatni. Egyszerűbb és nehezebb alkotásokat készítünk, hogy minden korosztály megtalálja azt, ami számára ügyesen kivitelezhető. Éppen most egy sárkány szépségverseny zajlik - ez a cég ötlete volt, és ez egy ilyen verseny lesz. A gyerekek buzgón készítik az alkotásokat, amiket a jelenlévők megcsodálhatnak majd itt a sátorban bent kiállítva.ť

Enikő nemcsak a papírsárkány-készítő versenyt felügyelte, hanem a Disney-mesék világát is megidézte délutáni koncertjén.

... egy régi nóta száll - egymásra talált

Pákozdi Gábor - HR-igazgató, IVY Technology
Szeretnénk megköszönni az összes munkavállalónknak, hogy kitart mellettünk, hogy továbbra is nálunk dolgozik, és bízunk abban, hogy a jövőben, a következő években is ugyanilyen rendezvényeket tudunk csinálni - minél több résztvevővel.

A cégcsoport kiemelt figyelmet fordít munkavállalóira, Szombathelyen jelenleg mintegy 700 főt foglalkoztatnak.